CRÈCHE

KINDEREN VAN 0 TOT 4 JAAR

De kinderen zijn ongeveer een kwartier aanwezig tijdens de eredienst. Voor de aanbidding en preek hebben we eerst een zangdienst en mededelingen waar de kinderen nog bij aanwezig zijn. Daarna kunnen ze naar de crècheruimte gebracht worden door hun ouders.
Hier worden de kinderen en ouders met open armen ontvangen door een 2 tal deelnemers van de Ontmoeting. Onze deelnemers die crècheleiding hebben zijn bekwaamde ouders en sommigen zijn zelf beroepsmatig bekend met kinderwerk. Er is gelegenheid voor de ouders om belangrijke zaken door te geven en voor de kinderen is er voldoende gelegenheid om te spelen. Voor de baby’s is er een grote vloerbox aanwezig voorzien van een dikke speelmat en voldoende speeltjes. Ook zijn er wipstoeltjes en kinderstoelen aanwezig. Doordat we een ruimte hebben met een scheidingswand die wij half open kunnen trekken kan er in alle rust voeding gegeven worden aan de kleine baby’s of geslapen worden in de zelf meegebrachte babywagens. Door de scheidingswand is er zowel overzicht op de baby’s als op de dreumesen en de peuters. Voor de dreumesen en peuters beginnen we vaak eerst met gebed. Daarna krijgen de kindertjes een bekertje ranja en een koekje. We lezen een kort bijbelverhaaltje voor of brengen we een bijbel verhaal met een hand vertel pop/kraai. Ook zingen we graag christelijke liedjes met de kinderen waarbij ze zichzelf kunnen begeleiden met kleine muziekinstrumentjes. Ook is er ruimte voor een dansje onder begeleiding van een christelijke cd. Belangrijk is vooral het feit dat de kinderen zich op hun gemak voelen en dat er ruimte is voor samenspel. Kortom, ook de kleintjes horen er helemaal bij! Wij dragen graag met liefde en onder leiding van de heilige geest, onze zorg voor de jongste deelnemers en kleine gasten van onze gemeente. Wij zien u graag!
Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u dat dan via info@deontmoetingassen.nl kenbaar maken. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Over ons

De Ontmoeting is een eigentijdse Pinkstergemeente die gevestigd is in Assen.

Contact

Pinkstergemeente De Ontmoeting
Scharmbarg 35
9407 EA, Assen, NL

E secretariaat@deontmoetingassen.nl


© 2018 De Ontmoeting - Alle rechten voorbehouden.