Seniorenontmoeting

Niets gezelliger dan een club senioren! Iedereen houdt van een goed verhaal. We putten samen uit zakken vol herinneringen, of luisteren naar verhalen en kunnen er van leren. Niets gezelliger dan onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een versnapering die ‘goeie ouwe tijd’ op te halen. Maar dat is niet alles.

Mensen op leeftijd die in God geloven hebben wel wat meer te melden. Zij hebben God aan het werk gezien in hun lange en vaak moeizame leven. Velen hebben wonderen meegemaakt, een onverwacht ingrijpen van God, waardoor ze weer verder konden. Dat zijn de verhalen die er echt toe doen, waardoor onze verwachting op God wordt versterkt.

We zingen ook met elkaar en ieder heeft zo zijn eigen lied waar hij of zij van zegt: Dat raakt me diep van binnen! Dan gaat het ‘grote boek’, de Bijbel open, en komen we er met elkaar achter dat we het meeste nog niet weten! Altijd fris, altijd nieuw…. en dan… bidden we voor elkaar, voordat we weer de wereld instappen waar rollators, dokters, ziekenhuizen, medicijnen, valpartijen en kapotte brillen onze grootste tegenstanders zijn! Maar de strijd is pas gestreden als de hemel ons wenkt.

Kortom, bent u op leeftijd en wilt u graag tijdgenoten ontmoeten, maar ook nog wat diepgang met een lied en een korte overdenking uit het Woord van God, laat dan niets u weerhouden om naar Pinkstergemeente De Ontmoeting te komen.

Over ons

De Ontmoeting is een eigentijdse Pinkstergemeente die gevestigd is in Assen.

Contact

Pinkstergemeente De Ontmoeting
Scharmbarg 35
9407 EA, Assen, NL

E secretariaat@deontmoetingassen.nl


© 2018 De Ontmoeting - Alle rechten voorbehouden.